رزبری پای (Raspberry pi) یک رایانه تک-برد در اندازه یک کف دست است که بنیاد رزبری پای آن را ساخته‌است تا آموزش علوم رایانه را در مدرسه‌ها تشویق کند. این رایانه دارای دیسک سخت نیست ولی به کمک حافظه SD، خود را راه اندازی می‌کند.
این رایانه قادر است با سیستم عامل‌های مختلفی راه اندازی شود. سیستم عامل اولیه‌ای که با آن عرضه شد توزیع لینوکس دبیان بود ولی نسخه‌هایی از اندروید نیز برای آن تهیه شده‌است. رزبری پای قادر است به کمک یک کابل تصویر ویدئو و یک درگاه سوزنی، خروجی صدا و تصویر داشته یا با کابل اچ دی ام آی [HDMI]، خروجی تصویری با دقت ویدیوی اچ‌دی [HD] و صدایی استریو داشته باشد. دو درگاه یو اس بی [USB] نیز برای آن در نظر گرفته شده‌است که می‌توان از آن برای ارتباطات مختلف استفاده کرد.  از درگاه‌های USB برای صفحه کلید، ماوس، شبکه بی‌سیم و کلیه دستگاه‌ها با پشتیبانی از درگاه مذکور می‌توان استفاده کرد. به کمک هاب USB می‌توان از پورت‌های بیشتری استفاده کرد. مدل‌های B نسخه یک و دو این رایانه یک درگاه شبکه نیز دارد که به کمک آن می‌توان به شبکه محلی یا اینترنت متصل شد. از خروجی HDMI برای صدا، تصویر و کنترل آن باهم می‌توان بهره جست. بدین ترتیب با کمک فقط یک نمایشگر لمسی قادر است تبدیل به یک تبلت شود.

Asset 1Active Directory

این یک رایانه بسیار کوچک و ارزان با تمام قابلیتهای یک رایانه واقعی است که می‌توان از آن در سیستمهای روباتیک، اتوماسیون، اینترنت اشیاء و… استفاده کرد. کاربردهای پژوهشی و علمی این رایانه در مجله‌ای تخصصی که وابسته به بنیاد رزبری پای است به صورت ماهیانه مطرح می‌شود.

به صورت تخصصی تیم فرا ای تی با استفاده از Raspbian  که یک سیستم عامل Debian Based هست ، سیستم عاملی طراحی کرده که Raspberry pi3  را تبدیل به یک زیروکلاینت تمام عیار برای ارائه سرویس در زیرساخت های میز کار مجازی ، کرده است.  این زیروکلاینت از پروتکل های مختلف مجازی سازی دسکتاپ (PCoIP ، HDX، RDP )  پشتیبانی می کند . با توجه به  متن باز بودن سیستم عامل ، این زیروکلاینت متناسب با نیاز های سازمان ها شخصی  سازی می شود.